درباره من
من کیم؟
به شکل خلاصه
المپیاد کامپیوتریای که علوم کامپیوتر خونده و الان فلسفه علم میخونم، برنامه نوسی کرده، تو فضای کسبوکاربوده، کمی سفر کرده، کمی راهبری کرده، به فلسفه و روانشناسی و علوم شناختی و اعصاب و فیزیک و منطق و نجوم و اندی علوم دیگه علاقه دارم.
راز گل سرخ کشف میکرده(و میکنه) و الان سعی میکنم از بودن خودم لذت ببرم. مواجههش با جهان از زاویه فهمیدن بوده و اخیرا بیشتر به دنبال کشف کردن و زیستنش هستم.
الان هم در نقش کوچ دارم با جهان مواجه میشوم، بهتر بشنوم، بهتر بپرسم، بهتر بازخورد بدهم و اصیلتر در جایی که هستم حضور داشته باشم.
به سفر رفتن و طبیعت خیلی علاقه دارم.
رسالتم شکوفا کردن خودم و ایجاد بستر شکوفایی برای دیگرانه.
مسئلهم در زندگی شناخت انسان و هستیه. چی/کی هستیم، کجاییم، چیکار باید/میتونیم بکنیم.
دوست دارم کامیونیتیای رو شکل بدم که زیستی که شایسته انسان بودنه رو زیست کنیم، جامعهای که دوستدار طبیعته.
کسایی که برام خیلی جالبن و باهاش حس همزادی درونی دارم و بخشی از بودن و زندگیم حس میکنم باهاشون هم فرکانسه این ۳ نفرن: اروین یالوم(زیستن اصیل)، ورنر ارهاد(فیلسوف زندگی) و پاول دوروو(سازنده محصول و زندگی)
کمی مفصلتر
✨ پیش از هر چیز، هستم و سپس انتخاب کردم(یا فکر میکنم انتخاب کردم) که دوستدار فلسفه(مخصوصا اگزیستانشیال و رواقیش)، برنامه نویسی و علومی که به جهان و انسان مربوط باشه(از اخترشناسی تا علوم اعصاب و شناختی تا فیزیک ذرات) باشم.
🧠 به مسائل مربوط به انسان، شناخت، رشد فردی و ذهن بسیار علاقهمندم.
✏️ نوشتن و سلف کوچینگ با هدف دسترسی بیشتر پیدا کردن به خودم و آشکار شدن خودم بر خودم، برام خیلی جالب هستش و از سال ۱۴۰۱ زمانم را به سفر، توسعه فردی، یادگیری و تجربه کردن اختصاص دادم.
فلسفه، روانکاوی و تحول موضوعاتی بوده که دنبال میکردم/میکنم و فضای کوچینگ را تلفیقی از این فضاها دیدم و برای رشد خودم و دیگران تصمیم گرفتم مدتی را به صورت جدی در فضای کوچینگ سیر کنم.
🌀 به رواندرمانی اگزیستانسیال بسیار علاقهمندم و شنیدن پادکست رواق برای من گشایش بزرگی در زندگی بوده و کلا خیلی زیاد پادکست گوش میدم.
🚲 مسیری که تا امروز اومدم کامپیوتر نقش پررنگی داشته، المپیاد کامپیوتر، کارشناسی علوم کامپیوتر و همزمان برنامهنویسی تو زمینه بیگدیتا و بعد از اواسط سال ۹۸ به تیم اولیه استارت آپ بهترینو جوین شدم و مسائل کسبوکار برام جدیتر شد و با وجود اینکه بیشتر در بخش برنامهنویسی و کارهای دیتا بودم اما در بخشهای دیگه هم به اقتضای شرایط سری زدم، از فروش و مارکتینگ تا مدیریت محصول و مسائل اچآر و البته راهبری.
🌏 سال ۹۸ بود که دوره راهبری مجید حسینی نژاد رو شرکت کرده بودم و درهای جدیدی به روم باز شد که البته همزمان بود با گوش کردن به پادکست رواق(حداقل ۷ بار گوشش دادم) و مباحثی از فلسفه علم، خلاصه نتیجه این شد ابتدای سال ۱۴۰۱ کار را رها کنم تا بیشتر به رشد فردی خودم برسم و به رسالت و نقش خودم فکر کنم و جهانم را بیشتر کشف کنم.
چی کار میکنم؟
سال ۱۴۰۲ دوره کوچینگ موسسه ایمپکت آمریکا رو گذروندم که اینجا درمورش گفتهم و موضوع اصلی زندگیم مدتیه که به مباحث راهبری(leadership) و تحول(transformation) مربوط میشه و از تز ارشد تا دغدغه فردیم و محتواهایی که دنبال میکنم متمرکز روی این موضوعات هستش.
تیتر وار میشه اینکه جلسات کوچینگم رو برگزار میکنم، گاهی پروژیهای برنامهنویسی میگیرم، روی خودم کار میکنم، تجربه میکنم، با آدمها ارتباط برقرار میکنم و با نگاهشون آشنا میشم،تو زمینه تحول و کوچینگ یاد میگیرم و کشف میکنم .
چه محتوایی دنبال میکنم؟
پادکستهای مورد علاقه
(مهم ترین منبع اطلاعاتیای که ازش استفاده میکنم همین پادکستهاس. روزانه معمولا ۳ ساعتی با سرعت 1.6x تا 2x معمولا گوش میدم ۲ - ۳ ساعتی گوش میدم، اخیرا کمی آرومتر و عمیقتر)
اونایی که باید بیش از دوبار گوش داد(و خود اپیزودهارو پشت سر هم) تا به عمق جون آدم بره
قطعا و یقینن و حتما گزینه اول رواقه. یه پادکست بسیار با کیفیت که خوانش تحلیلی از کتاب رواندرمانی اگزیستانسیال جناب اروین یالومه، باقی آثارش رو هم به صورت اسپین آف داره و پیوند جالبی با ادبیات و شعر فارسی مثل سپهری، خیام، حافظ و ... برقرار کرده.
مفصل درموردش در «جستاری در باب پادکست رواق» نوشتهام(ویرگول).
روزبه توسرکانی و ما ادراک ما روزبه ... (در آینده احتمالا یه پست براش بنویسم، تو اینجا نمیگنجه)(اینجا نوشتم)
پادکست می. حسام ایپکچی خوانش تحلیلی از کتاب در باب حکمت جناب شوپنهاور می کنه. کلی مفاهیم فلسفی و تعمق به کتاب اضافه میکنه و به شکل جرعه جرعه سعی کرده تا کتاب رو نوش جان کنیم.
محمد مجتهد شبستری - بینظیره این مرد، آلمان درس خونده و سورس زبان اصلی خونده مثلا مازلو اینا رو. جلسات معنوی زیستن(معناگرا زیستن)ش خیلی خوبه و میاد ترکیبی از مازلو و اگزیستانسیالیسم(کتاب یالوم رو هم خونده) رو با دغدغههای معناخواهی پیوند زده و توصیفی از انسانی دغدغهمند میکنه(جمله بیقراریت از طلب قرار تست طالب بیقرار شو تا که قرار آیدت).
رادیو راه. مجتبی شکوری
اورسی. یک پادکست با کیفیت فارسی با فضای شاعرانه، عارفانه، فیلسوفانه.
فلسفیدن. رادیویی فیلسوفانه
شازده کوچولو و بازگشت شازده کوچولو. مفصل تو این پست ازش گفتم، واقعا چیز بینظیریه و از نظر احساسی و عقلی آدم رو درگیر میکنه. مخصوصا آهنگاش که از انیمیشن شازده کوچولو گرفته و خیلی به فضا طعم و رنگ متفاوت میده.
جافکری. از جناب امیرعلی قاف! به شدت اپیزود های اول و قسمت هایی که دایی صحبت کرده رو پیشنهاد میکنم. درس زندگی و سلامت و سبک زندگی میده.
ماورا. در زمینه تحول
بهترین خودت شو
بنیاد فرهنگ زندگی - سهیل رضایی در مورد سفر قهرمانی و آرکیتایپهای یونگ صحبت میکنه و مبتلا شدههای خودش رو توصیف میکنه. اینجا و اینجا
بی پلاس
باقیشو دیگه بر حسب اولویت شاید یکبار هم کافی باشه
به راه بادیه. علی سخاوتی واقعا عالیه، کتاب امکان رو یکبار دوره دبیرستان خونده بودم و مجدد که در سال ۱۴۰۱ پیداش کردم، به عمق و جالبی مطالبش پی بردم، یه کتاب در مورد کوچینگ هم داره.
اکنون - اپیزودهای علی سریزدی، امیر تقوی، مهرداد مظاهری جالب بود
محمدرضا شعبانعلی - رادیو متمم
کتابگرد - مصاحبه با آدمای کتابخوان میکنه و احتمالا کلی آدم جالب که با شما هم همسوئه توش پیدا کنید(قسمت توضیحات هر قسمت رو بخونید، کتابایی که معرفی شده تو اون قسمت رو نوشته، احتمالا چند نفری پیدا میشه که چشمتون رو میگیره و بعد که گوش میدیدی میبینید عجب آدم جالبی رو تا الان نمیشناختید!)
آذرخش مکری در عمیق بودن و باکیفیت بودن محتواش همینو بگم که دکتر مکری میاد مقالات و کتابهای روز رو میخونه، بعد هر چی محتوا حول اون موضوع هست رو هم میخونه و بعد میاد خیلی ساده و قابل فهم برای عموم مردم توضیحش میده، واقعا عجیبه که یکنفر چجوری میرسه این حجم مطالعه کنه! صوتهاشو صرفا تو تلگرام میذاشت و اون زمان تلگرام حتی گزینه سرعت بیشتر از 1x رو نداشت و خیلی رو مخ بود، تصمیم گرفتم بذارم رو کست باکس که راحتتر بتونم گوش بدم و بقیه هم گوش کنن.
فلسفه علم از جایزه چراغ که امیرحسن موسوی و سیاوس صفاریان پور ساختن
فلسفه علم که خودم وویسهایی که برام جالب هستش تو فضای فلسفه علم و محتواهایی که در زمان ارشد فلسفه علم دارم باهاشون سر و کله میزنم، اینجا میذارم.
منیاز
نیوفولدر
خوره کتاب
هلی تاک
استرینگ کست
لوگوس
رادیو دال - ماجرای مهاجرت افراد به کشورهای مختلف و تجربه زندگیشون قبل و بعد از اون
بوم. در زمینه تاریخ و فلسفه علم. تاریخچه فیلسوفان رو مرور میکنه.
ژن کست
نبرد. نبرد شرکتهای بزرگ(tech) رو تعریف میکنه.
ژرفا
مختصر مفید
بیوگرافی
دایجست
لیست باقی شون هم اینجا هست، برای راحتی میتونید از همین لینکه اینایی که معرفی کردم را سابسکرایب کنید.
لینک اونایی که به نظرم خیلی خیلی ارزشمند هستند.
لینک اونایی که به نظرم ارزشمندتر هستند.
لینک باقیشون.
اپیزودهایی که ارزش دوباره شنیده شدن دارن
قسمت سین از رادیو راه بییییییییینظیره. اینبار صحت مهمون شکوریه و بخش بخش حرفاشون جالبه.
قسمت راغ ادبی اول از رواق که از کار بیبنیاد از حافظ و مقاله در ستایش بطالت راسل میگه.
گفتوگو شعبانعلی با سهیل رضایی بی نظیره، عمق و مبتلایی که سهیل به موضوعاتی که میگه داره خیلی عجیبه. خلاصهش اینجا
«تمرین میتواند آزاد کند؟» از محمدمهدی اردبیلی
مصاحبه مهرداد مظاهری با پادکست اکنون که مدخلی بود برای آشنایی و دعوت ازش برای سخنرانی تو گروه فلسفه علم. خلاصهش اینجا
سایت و بلاگها
اولین بار سوم دبیرستان از طریق کتاب امکان با علی سخاوتی آشنا شدم. ۶ - ۷ سال بعد تصادفی به سایتش رسیدم و پادکستاشو دیدم مخصوصا «به راه بادیه» ش. کتاب فوق العاده کوچینگ و فراسوی آن ش بی نظیره و خیلی چگاله، مطالبش هم در زمینه کوچینگه و هم تحول و به مطالب دوره راهبری خیلی مرتبطه.
چیزهایی برای گم شدن
چیزایی که در تجربه کردنش خودم را گم کردهام و در دنیای دیگهای زیستهم
سیزیف
رواق
مفتش اعظم، برادران کاراماازوف
کتاب
توی فیدیبو چندتایی قفسه درست کردم که لیست برخی کتابها رو گذاشتم که راحتتر دسترسی داشته باشید. مثلا اینجا.
شازده کوچولو - بازگشت شازده کوچولو
کیمیاگر
تفکر زائد از محمد جعفر مصفا - توضیحاتی در اینجا
دنیای سوفی(تاریخچهای از علم و فلسفهعلم)
ضرورت گرایی(اصل گرایی)
باشگاه ۵ صبحیها
اصول(کار و زندگی) - ری دالیو
همه آثار جناب یالوم. رواندرمانی وجودی، درمان شوپنهاور، وقتی نیچه گریست، انسان موجودی یک روزه، خیره به خورشید و ...
فلسفه ای برای زندگی - ولیام اروین
هربار که معنای زندگی را یافتم، تغییرش دادم
جهان همچو اراده و تصور - شوپنهاور
احساسات چگونه ساخته میشوند
no rules rules
7 habits of highly effective people
the subtle art of not giving a f*ck
road to character
happiness hypothesis
zero to one
power of habits
atomic habits
infinite game
rich dad poor dad
the hero within
give and take - adam grant
option B
formula
fact fulness
آرمان شهری برای واقع گراها
هنر اثر گذاری - کریس وایدنر. درباره کلمه اثرگذاری(influence) و تفاوتش با متقاعد کردن صحبت میکنه. خیلی کم حجمه(حدود ۲ ساعت صوتی).
deep work
thinking fast and slow
think again
trillion dollar coach
چه کارایی کردم؟
نظر کسانی که حداقل ۶ ماه باهاشون ارتباط کاری/غیرکاری نزدیک داشتم.
رزومه